Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu la ploma dels calamarsons i renteu-los amb cura, que no tinguin sorra. Escorreu-los molt bé.
  2. Poseu una olla al foc amb aigua i un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la pasta i deixeu-la coure al dente.
  3. Mentrestant, trieu i renteu dues o tres vegades els espinacs. Eixugueu-los molt bé. Peleu i trinxeu l’all. Talleu el bitxo a rodelles. Peleu el tomàquet, traieu-ne les granes i talleu-lo a daus. Talleu la cansalada a daus petits.
  4. Traieu la pasta de l’olla i reserveu-la un moment. Escaldeu a la mateixa olla els calamarsons durant 1 min.
  5. Poseu una paella al foc i feu-hi fondre la cansalada amb unes gotes d’oli. Tot seguit, tireu-hi l’all i el bitxo. Doneu-li un tomb i afegiu-hi el tomàquet. Deixeu-ho coure 30 s. Poseu-hi els calamarsons. Apugeu el foc i tireu-hi un petit raig de xerès sec.
  6. Distribuïu la pasta en quatre plats i poseu-hi els calamarsons pel damunt. Serviu-ho abans que es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: