Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Campanya gastronòmica Bacallà&Peixopalo

Morro de bacallà confitat amb saltat d’espàrrecs i bolets

Morro de bacallà confitat amb saltat d’espàrrecs i bolets FOTO Enrique Marco

Arriba la Quaresma, i un any més el bacallà és un dels productes estrella a les taules. Les cuines de Sant Feliu de Guíxols són conscients d’això i organitzen una campanya gastronòmica que gira entorn del bacallà i el peixopalo. El bacallà sec o peixopalo es va introduir a la gastronomia catalana a través del port de Sant Feliu de Guíxols. Actualment, és un aliment imprescindible de la cuina empordanesa, lligant mar i terra. Aquesta iniciativa vol recuperar la tradició culinària i reinventar nous plats amb aquest peix tan significatiu per a la gastronomia de la zona. 

Els establiments participants en la campanya proposen menús amb el bacallà com a element central. Els restaurants que s’han adherit a la proposta són: Restaurant les dunes (Barcelona Hotel), Can Nadeu, Can Pope, Can Toni Covas, Casa Teva, Cau del Pescador, Culture, el Ginjoler, La Gaviota BarTaverna, La Pansa, La Proa, Marabú, Murlà, Nit i dia, Sant Pol Hotel Restaurant. 

MÉS INFORMACIÓ

17220 Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: