Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el pa a llesques fines mentre encara està congelat. Poseu les llesques al forn, sobre motlles amb forma de canonet, a 150 °C, 15 min. Traieu-les del motlle i reserveu-les. 
  2. Tempereu el formatge al bany maria, a foc lent, batent-lo amb un rajolí de nata líquida tèbia. 
  3. Aparteu-lo del foc i afegiu-hi uns pètals de flor de taget. Deixeu que es refredi una mica i ompliu-ne els canonets. 

CONSELL

Podeu acompanyar els canonets amb una amanida d’escarola francesa i una vinagreta de mostassa de Dijon. Per a la vinagreta de mostassa: bateu una cullerada de mostassa de Dijon de la casa Maille amb el suc d’una llimona i oli d’oliva, fins que munti com si fos una maionesa, i rebaixeu-la amb un rajolí de vinagre balsàmic blanc o de vinagre de vi blanc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Làctics

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto