Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el pa a llesques fines mentre encara està congelat. Poseu les llesques al forn, sobre motlles amb forma de canonet, a 150 °C, 15 min. Traieu-les del motlle i reserveu-les. 
  2. Tempereu el formatge al bany maria, a foc lent, batent-lo amb un rajolí de nata líquida tèbia. 
  3. Aparteu-lo del foc i afegiu-hi uns pètals de flor de taget. Deixeu que es refredi una mica i ompliu-ne els canonets. 

CONSELL

Podeu acompanyar els canonets amb una amanida d’escarola francesa i una vinagreta de mostassa de Dijon. Per a la vinagreta de mostassa: bateu una cullerada de mostassa de Dijon de la casa Maille amb el suc d’una llimona i oli d’oliva, fins que munti com si fos una maionesa, i rebaixeu-la amb un rajolí de vinagre balsàmic blanc o de vinagre de vi blanc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto