Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el pa a llesques fines mentre encara està congelat. Poseu les llesques al forn, sobre motlles amb forma de canonet, a 150 °C, 15 min. Traieu-les del motlle i reserveu-les. 
  2. Tempereu el formatge al bany maria, a foc lent, batent-lo amb un rajolí de nata líquida tèbia. 
  3. Aparteu-lo del foc i afegiu-hi uns pètals de flor de taget. Deixeu que es refredi una mica i ompliu-ne els canonets. 

CONSELL

Podeu acompanyar els canonets amb una amanida d’escarola francesa i una vinagreta de mostassa de Dijon. Per a la vinagreta de mostassa: bateu una cullerada de mostassa de Dijon de la casa Maille amb el suc d’una llimona i oli d’oliva, fins que munti com si fos una maionesa, i rebaixeu-la amb un rajolí de vinagre balsàmic blanc o de vinagre de vi blanc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto