Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé els trossos de carn de vedella per estofar.
  2. En una cassola, sofregiu la carn amb oli, afegiu-hi el vi i deixeu-ho reduir.
  3. Afegiu-hi la ceba i el tomàquet, tallats en quatre trossos, la fulla de llorer, el clavell d’espècia, els grans de pebre negre, els alls i el canonet de canyella. Cobriu-ho amb aigua i feu que arrenqui el bull. Deixeu-ho coure a foc suau, 20 min.
  4. Peleu, renteu i talleu les patates. És important no fer el tall net a les patates: just quan estigueu a la meitat, trenqueu-les perquè deixin anar el midó i s’espesseixi el brou de l’estofat.
  5. Afegiu les patates amb una mica de colorant en pols a la cassola i feu-ho coure 15 min, fins que estiguin cuites.
  6. Feu una picada amb les ametlles i un pessic de nou moscada.
  7. Afegiu la picada a l’estofat al final de la cocció i remeneu-ho bé. Corregiu-ho de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: