Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el magret de venes i impureses. En una paella antiadherent i sense oli, col·loqueu-lo per la part més grassa. Coeu-lo fins que us quedi ben torrat. Tot seguit, doneu-li la volta i deixeu-lo coure uns segons més (l’interior ha de quedar lleugerament cru).
  2. Deixeu que es refredi i emboliqueu-lo amb paper film, premeu-ho bé i lligueu-ho per les puntes. Reserveu-ho a la nevera o al congelador unes hores. Traieu-lo de la nevera i talleu-lo a rodanxes ben fines.
  3. Amaniu-lo amb la vinagreta que haureu preparat amb la batedora elèctrica, posant-hi els rovellons, el vinagre de Mòdena, la tòfona negra, l’oli d’oliva, sal i pebre. Serviu-lo amb uns encenalls de foie gras. Podeu decorar-ho amb una cebeta confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto