Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu el porro sencer en aigua salada. Refredeu-lo i talleu-lo a tires amples. En una cassola poseu el sucre fins que quedi daurat. Afegiu-hi la pell ratllada de dues mandarines i el suc de cinc. Deixeu reduir-ho fins que en quedi una quarta part i afegiu-hi el brou d’ànec concentrat, el vinagre, un pessic de sal i l’oli de gira-sol. Coeu el conjunt 5 min. Passeu-lo per un colador.
  2. En un bol petit tritureu l’alfàbrega amb l’oli d’oliva.
  3. Per acabar, disposeu a tota la base del plat fines capes de fetge que tallareu amb un pelador de patates. Pinteu-lo amb la vinagreta i saleu-lo amb flor de sal. Talleu els tentacles de pop a rodanxes d’1 a 2 mm de gruix, cobriu la capa de fetge i pinteu-ho amb la vinagreta. Col·loqueu-hi per sobre uns encenalls de formatge Mimolette. Empolseu-ho amb una mica de pebre vermell i col·loqueu-hi uns daus de mandarina, unes gotes d’oli d’alfàbrega i flor de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto