Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu el porro sencer en aigua salada. Refredeu-lo i talleu-lo a tires amples. En una cassola poseu el sucre fins que quedi daurat. Afegiu-hi la pell ratllada de dues mandarines i el suc de cinc. Deixeu reduir-ho fins que en quedi una quarta part i afegiu-hi el brou d’ànec concentrat, el vinagre, un pessic de sal i l’oli de gira-sol. Coeu el conjunt 5 min. Passeu-lo per un colador.
  2. En un bol petit tritureu l’alfàbrega amb l’oli d’oliva.
  3. Per acabar, disposeu a tota la base del plat fines capes de fetge que tallareu amb un pelador de patates. Pinteu-lo amb la vinagreta i saleu-lo amb flor de sal. Talleu els tentacles de pop a rodanxes d’1 a 2 mm de gruix, cobriu la capa de fetge i pinteu-ho amb la vinagreta. Col·loqueu-hi per sobre uns encenalls de formatge Mimolette. Empolseu-ho amb una mica de pebre vermell i col·loqueu-hi uns daus de mandarina, unes gotes d’oli d’alfàbrega i flor de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto