Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu el porro sencer en aigua salada. Refredeu-lo i talleu-lo a tires amples. En una cassola poseu el sucre fins que quedi daurat. Afegiu-hi la pell ratllada de dues mandarines i el suc de cinc. Deixeu reduir-ho fins que en quedi una quarta part i afegiu-hi el brou d’ànec concentrat, el vinagre, un pessic de sal i l’oli de gira-sol. Coeu el conjunt 5 min. Passeu-lo per un colador.
  2. En un bol petit tritureu l’alfàbrega amb l’oli d’oliva.
  3. Per acabar, disposeu a tota la base del plat fines capes de fetge que tallareu amb un pelador de patates. Pinteu-lo amb la vinagreta i saleu-lo amb flor de sal. Talleu els tentacles de pop a rodanxes d’1 a 2 mm de gruix, cobriu la capa de fetge i pinteu-ho amb la vinagreta. Col·loqueu-hi per sobre uns encenalls de formatge Mimolette. Empolseu-ho amb una mica de pebre vermell i col·loqueu-hi uns daus de mandarina, unes gotes d’oli d’alfàbrega i flor de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto