Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la cassoleta: bateu la mantega amb el sucre i la sal fins que dobli el volum. Incorporeu-hi l’ou i, finalment, la farina. Deixeu-ho reposar 2 h. Estireu-ho i repartiu-ho en motlles individuals. Poseu-ho a coure al forn 5 min a 180 ºC tapat amb paper d’alumini i cigrons per fer pes i que no pugi. Retireu els cigrons i l’alumini, i deixeu-ho coure 3 min més.
  2. Per a la crema: bateu la mantega amb el sucre i la sal fins que dobli el volum, afegiu-hi la farina d’ametlles, el brandi, la llet i, finalment, l’ou. Repartiu-ho al fons de les cassoletes i enforneu-ho 8 min a 180 ºC.
  3. Per a la compota: talleu les maduixes a quadradets petits, barregeu-les amb els altres ingredients i poseu-ho a coure 10-15 min. Repartiu-ho en les cassoletes encara calentes.
  4. Muntatge: serviu-les encara calentes amb gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: