Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

Paella mar i muntanya

Paella mar i muntanya FOTO © Enrique Marco

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en valor els productes de la pesca mediterrània. Amb una periodicitat mensual se celebra un sopar gastronòmic per explorar la relació entre els productes propis del mar i els de la muntanya. Els sopars tindran lloc al restaurant Norai, amb un preu de 30 €.

A tall d'exemple, la proposta del sopar previst per al dijous 25 d’octubre està basat en combinacions de gaspatxo mar i muntanya, creps de ceps i llagostins, canana mar i muntanya i vins de la DO Montsant (Cellers Domènech).

El cicle de sopars 'El mar va a la muntanya' està organitzat pel restaurant Norai, la revista CUINA, la Platjeta, Cap a Mar i un celler de vi convidat per a cada ocasió. 

PREU
30 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Podeu reservar el vostre sopar trucant al telèfon 666 91 99 98 o enviant un e-mail a reserves@norai.org.

Museu Marítim de Barcelona

Av. de les Drassanes s/n

Barcelona (Barcelonès)

93 342 99 20

www.mmb.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: