Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

Home trepitjant raïm ala bujola

Home trepitjant raïm ala bujola FOTO Thinkstock

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura i la gastronomia del nostre país, per això Mas Comtal organitza el cicle ‘Enocultura’t’. El diumenge 10 i el dissabte 23 de setembre teniu l’oportunitat de viure en primera persona la verema. Durant la jornada aprendreu a diferenciar el raïm que està llest per collir, a collir-lo i, un cop estigui la bujola plena, el trepitjareu.

A primera hora agafareu forces amb un magnífic esmorzar de pagès i, després de tot el treball, podreu tastar el most. A més, la feina feta es recompensarà amb un tast de vins de proximitat. Si feu la inscripció abans del dia 3 de setembre gaudireu d’un descompte del 10%. Recordeu portar roba còmoda i protegir-vos del sol!

PREU
25 (5 els menors) €

MÉS INFORMACIÓ

www.mascomtal.com (inscripcions)

Mas Comtal

08793 Avinyonet del Penedès (Alt Penedès)

93 897 00 52

www.mascomtal.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: