Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una paella al foc amb oli.
  2. Peleu les cebes tendres, piqueu-les finament i poseu-les a la paella. Deixeu-les coure 1 min.
  3. Tot seguit, poseu-hi el cava i deixeu-ho reduir fins a la meitat.
  4. Poseu una altra paella al foc amb un raig d’oli i salteu les fulles d’espinacs ben netes i eixutes. Reserveu-ho en calent.
  5. Quan el cava s’hagi reduït, poseu-hi les cloïsses i tapeu-ho. Deixeu-ho coure 1 min, fent petites voltes a la paella. Poseu-hi el tall de mantega i el porradell picat i continueu movent-ho perquè l’emulsió lligui.
  6. Poseu les fulles d’espinacs en un plat soper i les cloïsses amb cava al damunt. Serviu-ho ràpidament, que no es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: