Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la pasta fil·lo en rectangles de 3 x 7 cm, pinteu-los amb mantega, empolseu-los de sèsam i poseu-los al forn durant 3 o 4 min a 180 ºC, fins que quedin daurats i cruixents.
  2. Talleu la tonyina a làmines fines i banyeu-les en una solució de soja, suc de taronja i aigua de roses durant 30 s.
  3. Per a l’emulsió de violetes, tritureu amb un túrmix la lecitina amb el suc de maduixes —que haureu fet posant a coure 300 g de maduixes amb 75 g de sucre durant 10 min a foc suau, colant-ho i deixant-ho refredar— i la confitura de violetes.
  4. Presenteu la coca cruixent de pasta fil·lo amb la tonyina laminada, els pètals de rosa i l’escarola. Ho podeu acompanyar amb germinats de porradell o peril·la porpra. Acabeu-ho afegint-hi pols de taronja, obtinguda d’haver triturat la pell de la taronja assecada al forn a temperatura baixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto