Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la pasta fil·lo en rectangles de 3 x 7 cm, pinteu-los amb mantega, empolseu-los de sèsam i poseu-los al forn durant 3 o 4 min a 180 ºC, fins que quedin daurats i cruixents.
  2. Talleu la tonyina a làmines fines i banyeu-les en una solució de soja, suc de taronja i aigua de roses durant 30 s.
  3. Per a l’emulsió de violetes, tritureu amb un túrmix la lecitina amb el suc de maduixes —que haureu fet posant a coure 300 g de maduixes amb 75 g de sucre durant 10 min a foc suau, colant-ho i deixant-ho refredar— i la confitura de violetes.
  4. Presenteu la coca cruixent de pasta fil·lo amb la tonyina laminada, els pètals de rosa i l’escarola. Ho podeu acompanyar amb germinats de porradell o peril·la porpra. Acabeu-ho afegint-hi pols de taronja, obtinguda d’haver triturat la pell de la taronja assecada al forn a temperatura baixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto