Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la pasta fil·lo en rectangles de 3 x 7 cm, pinteu-los amb mantega, empolseu-los de sèsam i poseu-los al forn durant 3 o 4 min a 180 ºC, fins que quedin daurats i cruixents.
  2. Talleu la tonyina a làmines fines i banyeu-les en una solució de soja, suc de taronja i aigua de roses durant 30 s.
  3. Per a l’emulsió de violetes, tritureu amb un túrmix la lecitina amb el suc de maduixes —que haureu fet posant a coure 300 g de maduixes amb 75 g de sucre durant 10 min a foc suau, colant-ho i deixant-ho refredar— i la confitura de violetes.
  4. Presenteu la coca cruixent de pasta fil·lo amb la tonyina laminada, els pètals de rosa i l’escarola. Ho podeu acompanyar amb germinats de porradell o peril·la porpra. Acabeu-ho afegint-hi pols de taronja, obtinguda d’haver triturat la pell de la taronja assecada al forn a temperatura baixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto