Preparació
Preparació
- Talleu la làmina de pasta de full per la meitat.
- Poseu.ne una meitat a la safata de forn, protegida amb paper sulfurat, especial per anar al forn. Punxeu-la una mica perquè no pugi.
- Unteu-la amb la crema de cacau i distribuïu-hi les gotes de xocolata. Procureu no tacar les vores.
- Pinteu les vores amb ou batut.
- Cobriu-ho amb l’altra part de pasta de full.
- Uniu les vores amb l’ajut d’una forquilla, o enrotllant-les, per tancar la coca.
- Pintem la part superior de la coca i, amb unes tisores, hi fem uns talls perquè s’escapi el vapor.
- Amb l’ajut d’un adult, enforneu-ho, a 180 ºC, uns 30 min.
- Quan la coca sigui freda, empolsineu-la amb sucre en pols.
El consell
- Aquesta coca és una bona alternativa per a la revetlla de Sant Joan. Si voleu que encara sigui més saborosa, després de pintar-la amb ou, afegiu-hi una mica d’ametlla granet o pinyons per sobre. Heu de comprar la fruita seca crua, mai torrada, i posar-la en remull 30 min, perquè en coure no es cremi.
- Si no teniu crema de cacau, també podeu fer-ne una de casolana. Només heu de desfer, al microones, 200 grams de xocolata amb llet o de xocolata negra especial per a postres.