Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Els nens amb l'ajuda dels pares

1. Escalfeu la llet fins que quedi tèbia i barregeu el llevat per tal que es dissolgui bé.

2. En un bol gros, poseu dos ous, el sucre, la sal, la mantega o llard i la pell de llimona ratllada. Barregeu-ho bé i afegiu-hi la llet amb el llevat dissolt. S'ha de mesclar bé.

3. Aneu afegint les dues farines, la de força i la d'ametlles (prèviament passades pel sedàs per evitar les impureses) en forma de pluja mentre els pares van amassant. S'ha de formar una massa de pa que no s'ha d'enganxar els dits.

4. Feu una bola amb tota la massa, tapeu-la amb un drap humit i deixeu-la reposar aproximadament 20 minuts.

5. Amb l'ajuda d'un corró o ampolla de vidre, estireu la massa en forma circular i poseu-la en una plàtera de forn amb una fulla de paper sulfuritzat a sota per evitar que s'enganxi. Amb unes tisores, feu petits talls a tota la vora que seran els raigs de sol.

6. Poseu les rodelles de taronja confitada que faran les galtes, les cireres que faran els ulls, el tros de meló que farà el nas i el trosset de taronja per a la boca.

7. Pinteu amb ou batut tota la superfície i poseu a coure al forn mitja hora a uns 170 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29-30 mar

Taller de tagins

En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir. Aquests...

30 mar

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

30-31 mar

Taller d'aperitiu italià

Els dijous 23 i 30 de març el Centre Cívic Sagrada Família acull un taller per als veritables amants...

31 mar

Cuina al Mercat

El divendres 31 de març al Mercat Municipal del Prat de Llobregat es realitza una mostra de cuina en viu o...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto