Consells de cuina La Vanguardia

Concurs de receptes amb botifarra terregada

Botifarra Terregada

Botifarra Terregada FOTO Botifarra Terregada

Coneixeu la botifarra terregada? Doncs si la cuineu, ara teniu premi! Aquest embotit autòcton del Vallès Occidental és un plat característic de la cuina terrassenca de principis del segle XX que es pot menjar fresc, com a embotit, en amanides i entrepans, passat per la paella, acompanyat amb mongetes... Atreviu-vos a preparar un plat al vostre estil!

Per poder optar als dos premis que Terrassa ofereix, heu de fotografiar el vostre plat cuinat a casa i penjar la foto al Facebook oficial de la Botifarra Terregada amb l'etiqueta #botifarraterregada. Teniu temps fins al 15 de gener de 2017.

Si la vostra recepta és la que obté més "m'agrada" en la xarxa social, obtindreu un lot de productes atesanals de Casanovas 1906, Terrassa Turisme i el Consorci de Turisme. El sopar per a dues persones al restaurant d'estrella Michelin Capritx serà per a la recepta escollida pel jurat format pels xefs Quim Casellas, Artur Martínez, Marc Ribas i Pep Nogué i els experts gastrònoms Pep Palau i Josep Sucarrats. 

MÉS INFORMACIÓ

Botifarra terregada

Terrassa

Terrassa (Vallès Occidental)

93 780 13 59

www.terrassa.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto