Què cuinar La Vanguardia

Concurs de receptes amb botifarra terregada

Botifarra Terregada

Botifarra Terregada FOTO Botifarra Terregada

Coneixeu la botifarra terregada? Doncs si la cuineu, ara teniu premi! Aquest embotit autòcton del Vallès Occidental és un plat característic de la cuina terrassenca de principis del segle XX que es pot menjar fresc, com a embotit, en amanides i entrepans, passat per la paella, acompanyat amb mongetes... Atreviu-vos a preparar un plat al vostre estil!

Per poder optar als dos premis que Terrassa ofereix, heu de fotografiar el vostre plat cuinat a casa i penjar la foto al Facebook oficial de la Botifarra Terregada amb l'etiqueta #botifarraterregada. Teniu temps fins al 15 de gener de 2017.

Si la vostra recepta és la que obté més "m'agrada" en la xarxa social, obtindreu un lot de productes atesanals de Casanovas 1906, Terrassa Turisme i el Consorci de Turisme. El sopar per a dues persones al restaurant d'estrella Michelin Capritx serà per a la recepta escollida pel jurat format pels xefs Quim Casellas, Artur Martínez, Marc Ribas i Pep Nogué i els experts gastrònoms Pep Palau i Josep Sucarrats. 

MÉS INFORMACIÓ

Botifarra terregada

Terrassa

Terrassa (Vallès Occidental)

93 780 13 59

www.terrassa.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto