Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Salpebreu el conill.
  2. Com sempre que heu de fer coses al foc, demaneu ajuda a un adult. En una paella gran, a foc mitjà, poseu l’oli. Quan estigui roent, fregiu-hi el conill fins que quedi ben rosset, uns 5 min.
  3. Talleu de qualsevol manera els grans d’all, sense pelar, i afegiu-los a la paella del conill, amb la fulla de llorer i el raig de suc de llimona. Abaixeu el foc i deixeu que cogui uns 5 min.
  4. Poseu-hi el fetge, tallat menut. Apugeu el foc, afegiu-hi les olives, remeneu-ho una mica, sacsegeu la paella 1 min i ja ho teniu a punt per menjar.

El consell

Aquesta recepta també us quedarà molt bona si la prepareu amb pollastre tallat menut o amb pit de gall dindi desossat.

Podeu servir el conill acompanyat d’una mica d’arròs basmati.

Podeu preparar aquesta recepta amb olives verdes o amb olives negres, les que us agradin més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto