Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Salpebreu el conill.
  2. Com sempre que heu de fer coses al foc, demaneu ajuda a un adult. En una paella gran, a foc mitjà, poseu l’oli. Quan estigui roent, fregiu-hi el conill fins que quedi ben rosset, uns 5 min.
  3. Talleu de qualsevol manera els grans d’all, sense pelar, i afegiu-los a la paella del conill, amb la fulla de llorer i el raig de suc de llimona. Abaixeu el foc i deixeu que cogui uns 5 min.
  4. Poseu-hi el fetge, tallat menut. Apugeu el foc, afegiu-hi les olives, remeneu-ho una mica, sacsegeu la paella 1 min i ja ho teniu a punt per menjar.

El consell

Aquesta recepta també us quedarà molt bona si la prepareu amb pollastre tallat menut o amb pit de gall dindi desossat.

Podeu servir el conill acompanyat d’una mica d’arròs basmati.

Podeu preparar aquesta recepta amb olives verdes o amb olives negres, les que us agradin més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto