Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Salpebrem el conill.
  2. Com sempre que hem de fer coses al foc, demanem ajuda a un adult. En una paella gran, a foc mitjà, posem l’oli. Quan estigui roent, hi fregim el conill fins que quedi ben rosset, uns 5 minuts.
  3. Tallem de qualsevol manera els grans d’all, sense pelar, i els afegim a la paella del conill, amb la fulla de llorer i el raig de suc de llimona. Abaixem el foc i deixem que cogui uns 5 minuts.
  4. Hi posem el fetge, tallat menut. Apugem el foc, hi afegim les olives, ho remenem una mica, sacsegem la paella 1 minut i ja ho tenim a punt per menjar.

El consell

Aquesta recepta també et quedarà molt bona si la prepares amb pollastre tallat menut o amb pit de gall dindi desossat.

Pots servir el conill acompanyat d’una mica d’arròs basmati.

Pots preparar aquesta recepta amb olives verdes o amb olives negres, les que t’agradin més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto