Preparació
- Passeu el pa i els cereals per un passapuré de forat mitjà, reserveu-los.
- Separeu unes fulles boniques i fermes de l’anet, i piqueu les altres molt finament.
- Aboqueu el iogurt en un bol, i condimenteu-lo amb unes gotes de suc de llimona, sal i pebre blanc. Afegiu-hi l’anet picat.
- Renteu els cogombres i talleu-los a rodanxes, sense treure’n la pela. Barregeu el cogombre amb el iogurt assaonat i reserveu-ho a la nevera.
- Demaneu a la carnisseria que us tallin el conill perquè es pugui arrebossar bé. Tindrà més bon gust si es desossa la part de la cuixa i l’espatlla, per extreure’n uns filets prims. La part de les costelles i del llom es pot tallar amb l’os, a costelletes.
- Salpebreu els trossos de conill i passeu-los, primer, per l’ou batut, i, després, per la barreja de pa i cereals.
- Escalfeu l’oli i fregiu-hi els trossos de conill. Poseu-los sobre paper absorbent, perquè s’assequin.
- Poseu al centre del plat el cogombre barrejat amb el iogurt i, al costat, els trossos de conill fregits. Podeu decorar el plat amb les fulles fresques d’anet que heu reservat.