Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Passeu el pa i els cereals per un passapuré de forat mitjà, reserveu-los.
  2. Separeu unes fulles boniques i fermes de l’anet, i piqueu les altres molt finament.
  3. Aboqueu el iogurt en un bol, i condimenteu-lo amb unes gotes de suc de llimona, sal i pebre blanc. Afegiu-hi l’anet picat.
  4. Renteu els cogombres i talleu-los a rodanxes, sense treure’n la pela. Barregeu el cogombre amb el iogurt assaonat i reserveu-ho a la nevera.
  5. Demaneu a la carnisseria que us tallin el conill perquè es pugui arrebossar bé. Tindrà més bon gust si es desossa la part de la cuixa i l’espatlla, per extreure’n uns filets prims. La part de les costelles i del llom es pot tallar amb l’os, a costelletes.
  6. Salpebreu els trossos de conill i passeu-los, primer, per l’ou batut, i, després, per la barreja de pa i cereals.
  7. Escalfeu l’oli i fregiu-hi els trossos de conill. Poseu-los sobre paper absorbent, perquè s’assequin.
  8. Poseu al centre del plat el cogombre barrejat amb el iogurt i, al costat, els trossos de conill fregits. Podeu decorar el plat amb les fulles fresques d’anet que heu reservat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto