Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Passeu el pa i els cereals per un passapuré de forat mitjà, reserveu-los.
  2. Separeu unes fulles boniques i fermes de l’anet, i piqueu les altres molt finament.
  3. Aboqueu el iogurt en un bol, i condimenteu-lo amb unes gotes de suc de llimona, sal i pebre blanc. Afegiu-hi l’anet picat.
  4. Renteu els cogombres i talleu-los a rodanxes, sense treure’n la pela. Barregeu el cogombre amb el iogurt assaonat i reserveu-ho a la nevera.
  5. Demaneu a la carnisseria que us tallin el conill perquè es pugui arrebossar bé. Tindrà més bon gust si es desossa la part de la cuixa i l’espatlla, per extreure’n uns filets prims. La part de les costelles i del llom es pot tallar amb l’os, a costelletes.
  6. Salpebreu els trossos de conill i passeu-los, primer, per l’ou batut, i, després, per la barreja de pa i cereals.
  7. Escalfeu l’oli i fregiu-hi els trossos de conill. Poseu-los sobre paper absorbent, perquè s’assequin.
  8. Poseu al centre del plat el cogombre barrejat amb el iogurt i, al costat, els trossos de conill fregits. Podeu decorar el plat amb les fulles fresques d’anet que heu reservat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto