Què cuinar La Vanguardia

10 receptes amb raïm, carn i peix

És temps de verema, i ho celebrem amb una selecció de plats amb una fruita que es beu i es menja

CRISTINA CAMILLERI

08/09/2017
01 Sushi de col amb ànec i salsa de raïm

Sushi de col amb ànec i salsa de raïm Becky Lawton

Sushi de col amb ànec i salsa de raïm

Una recepta original que canvia les algues nori del sushi per col, i el peix cru, per ànec. El plat s'acompanya d'una salsa feta amb raïm, vi dolç i brou de vedella. 

Llegiu la recepta completa

02

Magret amb salsa de raïm

En aquesta recepta la carn també s'acompanya de salsa de raïm; concretament, de raïm, porto, mantega i Maizena.

Llegiu la recepta completa

03 Peus de porc amb fetge d'ànec

Peus de porc amb fetge d'ànec

Peus de porc amb fetge d'ànec

En aquest plat el raïm funciona com a guarnició en un plat que fusiona dos tipus de carn que combinen a la perfecció pel que fa a sabor i textura. 

Llegiu la recepta completa

04 Amanida de guatlla escabetxada amb raïm i pinyons

Amanida de guatlla escabetxada amb raïm i pinyons

Amanida de guatlla escabetxada amb raïm i pinyons

Aquesta recepta utilitza el raïm com a ingredient de l’escabetx, que també inclou aigua, oli, vinagre, llorer, all, escarola, pastanaga, porro, tomàquet i pinyons.

Llegiu la recepta completa

05 Guatlles farcides

Guatlles farcides Becky Lawton

Guatlles farcides de raïm

En aquesta recepta el raïm s'utilitza per fer el farciment. A dins de les guatlles haureu d'introduir-hi poma, tòfona picada, prunes i raïm.

Llegiu la recepta completa

06 Bacallà, raïm, panses i nous

Bacallà, raïm, panses i nous

Bacallà, raïm, panses i nous

Molts plats de peix també inclouen el raïm entre els seus ingredients. En aquesta recepta de bacallà s'utilitza com a guarnició una vegada cuinat el peix. 

Llegiu la recepta completa

07 Rap fregit amb pa amb tomàquet i raïm

Rap fregit amb pa amb tomàquet i raïm

Rap fregit amb pa amb tomàquet i raïm

Una recepta que combina el peix fregit amb un dels protagonistes de la cuina catalana: el pa amb tomàquet. El raïm és l'encarregat de donar un toc dolç a una proposta senzilla i saborosa. 

Llegiu la recepta completa

08 Amanida de sardines de la costa amb raïm

Amanida de sardines de la costa amb raïm

Amanida de sardines de la costa amb raïm

Les sardines i el raïm formen un contrast dolç i salat molt interessant en aquesta amanida mar i muntanya.

Llegiu la recepta completa

09 Arengada amb raïm i mascarpone

Arengada amb raïm i mascarpone

Arengada amb raïm i mascarpone

Si el raïm combina bé amb les sardines, també ha de combinar bé amb l’arengada. Us proposem farcir-les amb mascarpone i làmines de raïm moscatell pelat. Boníssim!

Llegiu la recepta completa

10 Mongetes del ganxet amb infusió d'arengada

Mongetes del ganxet amb infusió d'arengada

Mongetes del ganxet amb infusió d'arengada, verat i raïm

Aquesta és una recepta una mica més elaborada que uneix les mongetes i els talls de verat gràcies a la infusió d’arengada. El raïm torna a ser, un cop més, la guarnició i el matís dolç del plat.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-18 nov

XXI Fira de l'Oli de Siurana

Mes de novembre, mes d'inici de la collita d'olives! En les poblacions catalanes amb més tradició olivera...

18 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

18 nov

Tast de cambra

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle...

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto