Consells de cuina La Vanguardia

Com aconseguir els canelons més cremosos

El resultat final dels canelons depèn molt de la cremositat. Seguiu aquests consells i no dubtareu a comprar una barra de pa per sucar-hi la beixamel!

CUINA.CAT

19/12/2017
Canelons de tempeh i bolets

Canelons de tempeh i bolets

  • Tamiseu la farina amb un colador perquè no es formin grumolls i després afegiu-hi la llet a temperatura ambient.
  • Cuineu bé la farina perquè no tingui gust de cru i una vegada estigui feta del tot deixeu-la coure a foc lent durant uns 4-5 minuts.
  • Si feu servir porc o vedella, empreu la part magra de la part del coll, ja que és més melosa. Si preferiu fer els canelons d'ànec, useu el fetge fresc.
  • Sigueu generosos amb l'oli. La carn ha de quedar ben daurada.
  • Equilibreu el greix. Cal que la carn del caneló no sigui greixosa i faci bola, però tampoc que sigui tan fluida que sembli que no hi hagi carn.
  • No deixeu molt de temps els canelons al forn mentre es gratinen. Si no, es ressequen i perden melositat.
  • Mengeu-los al moment. Si no teniu fins a màxim quatre dies per fer-ho, ja que els canelons perden qualitat i la pasta queda més desfeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto