Consells de cuina La Vanguardia

Com cuinar a la papillota

La papillota és una de les tècniques de cuina més senzilles i saludables. Apreneu a fer-la a la perfecció!

Salmó a la papillota

Salmó a la papillota

  1. El millor material per embolicar els aliments és el paper de plata, ja que assegura un perfecte tancament. També podeu fer servir paper de forn vegetal o qualsevol altre material que sigui resistent a la calor.
  2. Si ho preferiu, podeu utilitzar la paella o el microones en lloc del forn. També podeu fer la papillota a la graella i els aliments absorbiran unes aromes del torrat que donaran un gust molt especial.
  3. Procureu desossar la carn en trossets petits i treure les espines del peix.
  4. Si hi afegiu verdures dures com l'espàrrec o la coliflor, salteu-les abans de cuinar-les a la papillota perquè s'estovin una mica.
  5. Salteu les verdures uns minuts abans a la paella amb una mica d'oli i sal per potenciar el sabor. També podeu marcar una mica els trossos de peix.
  6. Comproveu que el paquet de la papillota s'infla per saber que els ingredients de l'interior ja estiguin fets.
  7. Serviu el plat embolicat fins a la taula perquè tots els convidats puguin apreciar les aromes que s'han format dins la papillota.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto