Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com cuinar a la papillota

La papillota és una de les tècniques de cuina més senzilles i saludables. Apreneu a fer-la a la perfecció!

Salmó a la papillota

Salmó a la papillota

  1. El millor material per embolicar els aliments és el paper de plata, ja que assegura un perfecte tancament. També podeu fer servir paper de forn vegetal o qualsevol altre material que sigui resistent a la calor.
  2. Si ho preferiu, podeu utilitzar la paella o el microones en lloc del forn. També podeu fer la papillota a la graella i els aliments absorbiran unes aromes del torrat que donaran un gust molt especial.
  3. Procureu desossar la carn en trossets petits i treure les espines del peix.
  4. Si hi afegiu verdures dures com l'espàrrec o la coliflor, salteu-les abans de cuinar-les a la papillota perquè s'estovin una mica.
  5. Salteu les verdures uns minuts abans a la paella amb una mica d'oli i sal per potenciar el sabor. També podeu marcar una mica els trossos de peix.
  6. Comproveu que el paquet de la papillota s'infla per saber que els ingredients de l'interior ja estiguin fets.
  7. Serviu el plat embolicat fins a la taula perquè tots els convidats puguin apreciar les aromes que s'han format dins la papillota.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: