Consells de cuina La Vanguardia

Com cuinar els espinacs més saborosos

Els espinacs aporten energia, són rics en fibra i uns excel·lents antioxidants. Us donem alguns consells per treure'n el màxim partit i fer-los amb bledes, crema o a la catalana!

Espinacs

Espinacs

  1. A l'hora de comprar els espinacs frescos presteu atenció a l'estat de les fulles. Vigileu que no estiguin foradades ni tinguin pigments negres! Les fulles han de ser fermes, fàcils de trencar i que cruixin en fer-ho.
  2. Cuineu els espinacs amb poca aigua per conservar tots els nutrients i el color verd de les fulles. Ja n'hi ha suficient amb l'aigua que queda a les fulles després de rentar-les.
  3. El temps de cocció és de pocs minuts. No us excediu, ja que si no les fulles s'estovaran.
  4. Afegiu una culleradeta de sucre mentre els espinacs couen per millorar-ne el sabor i eliminar el regust de terra que de vegades tenen.
  5. Congeleu els espinacs que us sobrin perquè no es facin malbé. És una de les verdures que tolera millor el fred i poden estar fins a un any al congelador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 abr

Cicle de Sopars 'El Mar va a la Muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto