Consells de cuina La Vanguardia

Com fer les bledes més bones

Les bledes són una de les verdures més depuratives per la gran quantitat de fibra que aporten. Us donem consells per treure'n el màxim partit!

Bledes

Bledes

  1. Trieu les bledes amb les fulles fermes, arrugades i de color verd sense taques ni forats. Si són petites, millor, perquè tindran un sabor més dolç i menys amarg.
  2.  Aprofiteu la temporada de bledes entre els mesos de juliol i novembre i gaudiu del màxim sabor d'aquesta verdura.
  3. Cuineu les bledes el mateix o pocs dies després de comprar-les. Tenen una vida molt curta i aguanten com a màxim quatre dies a la nevera.
  4. Si preferiu congelar-les, renteu les bledes prèviament i bulliu-les durant tres minuts. Més tard, deixeu-les refredar i guardeu-les en bosses per congelar fins a un any.
  5. Cuineu a banda el caluix i les fulles de les bledes. Tenen diferents punts de cocció i les fulles en tenen prou amb 15 minuts; el tronc, en canvi, necessita 35 minuts.
  6. Coleu i assequeu les bledes una vegada cuinades, ja que deixen anar molta aigua.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto