Consells de cuina La Vanguardia

La sal més adequada per a cada plat

El simple fet de salar un plat, que sovint fem inconscientment, pot condicionar el sabor final de la recepta. Aprèn a fer-ho correctament amb aquestes indicacions per salar cada plat!

CUINA.CAT

14/12/2017
Diferents varietats de sal / Thinkstock

Diferents varietats de sal / Thinkstock

  1.  Utilitzeu sal fina en aliments cuinats en forma de guisats, brous o rostits.
  2.  Les sals en flors o escates incorporeu-les a aliments crus o cuinats a la planxa.
  3.  Saleu les carns i peixos fets a la graella quan els doneu la volta. Utilitzeu sal en escates, triturada amb els dits, perquè quedin més saboroses.
  4.  Els guisats o els rostits saleu-los al final. D'aquesta manera evitareu el risc que us quedin salats.
  5.  Els rostits al forn, de carn o peix, saleu-los al principi abans de cuinar-los. Trieu una sal fina per millorar el resultat.
  6.  Per salar l'aigua feu-ho quan comença a bullir i no abans.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto