Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com cuinar ostres

Us expliquem alguns secrets i trucs per gaudir al màxim d’un dels mol·luscs més consumits per Nadal

07/12/2018
Ostres

Ostres

  1. Consumiu les ostres al mateix dia que les compreu. Com a molt tard, podeu esperar fins a tres dies després, però guardeu-les en fred i amb la part rodona de cap per avall, per evitar que perdin aigua.
  2. Obriu les ostres amb un drap per evitar tallar-vos amb la closca.  Poseu la part rodona cap per avall i claveu l’obridor en el punt on s’ajunten les dues parts de la closca, fent un moviment fins que s’obrin del tot.
  3. Obriu-les al moment just de consumir-les. Si les teniu obertes durant gaire temps, es fan malbé amb rapidesa.
  4. Afegiu unes gotes de llimona quan les obriu. Li donarà un toc final que contrasta el sabor mariner amb l’àcid de la llimona. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: