CUINA.CAT
02/09/2020Les patates fregides són una temptació a la qual poca gent se sap resistir. Però, tot i que són senzilles de fer, cal tenir en compte una sèrie de factors perquè el resultat sigui espectacular. Per començar, no totes les varietats de patata són òptimes per fregir-les. A més, és important saber quins tipus de tall hi ha, com s'han de coure per obtenir una textura ideal i com les podem condimentar. Si seguiu aquests consells, sereu els reis de la patata fregida!
Patates fregides Thinkstock
Patates fregides Thinkstock
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.