Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un bol, barregeu les farines i la sal. Reserveu-ho. Talleu a els nabius i els anacards a trossets. Reserveu-los.
  2. En un bol, bateu la mantega i el formatge a potència màxima, 2 min. És important que estiguin tous, a temperatura ambient. Afegiu-hi el sucre i continueu batent-ho 2 min més.
  3. Abaixeu la potència de la batedora i incorporeu-hi els nabius i els anacards. Mescleu-ho i afegiu-hi la resta d’ingredients. Dividiu la massa en dues parts i formeu dos xurros de 3 cm de diàmetre.
  4. Emboliqueu la mescla amb paper film i deixeu-la reposar com a mínim 2 h, a la nevera. Escalfeu el forn a 180 ºC. Talleu els xurros formant galetes d’uns 0,5 cm d’alt.
  5. Poseu les galetes al forn, ben calent, 12 min. En treure-les del forn, col·loqueu-les en una graella i deixeu-les refredar. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto