Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un bol, barregeu les farines i la sal. Reserveu-ho. Talleu a els nabius i els anacards a trossets. Reserveu-los.
  2. En un bol, bateu la mantega i el formatge a potència màxima, 2 min. És important que estiguin tous, a temperatura ambient. Afegiu-hi el sucre i continueu batent-ho 2 min més.
  3. Abaixeu la potència de la batedora i incorporeu-hi els nabius i els anacards. Mescleu-ho i afegiu-hi la resta d’ingredients. Dividiu la massa en dues parts i formeu dos xurros de 3 cm de diàmetre.
  4. Emboliqueu la mescla amb paper film i deixeu-la reposar com a mínim 2 h, a la nevera. Escalfeu el forn a 180 ºC. Talleu els xurros formant galetes d’uns 0,5 cm d’alt.
  5. Poseu les galetes al forn, ben calent, 12 min. En treure-les del forn, col·loqueu-les en una graella i deixeu-les refredar. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto