Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al tomàquet confitat: caramel·litzeu el sucre en sec i afegiu-hi el tomàquet a daus i la vainilla. Confiteu-ho i deixeu-ho refredar.
  2. Per al puré: peleu el mango, desosseu-lo i passeu-lo pel túrmix. 
  3. Per a la gelatina d’alfàbrega: escaldeu les fulles d’alfàbrega i refredeu-les amb aigua i gel. Tritureu-les  amb l’aigua i el sucre, coleu-ho. 
  4. Escalfeu una mica de l’aigua de l’alfàbrega per fondre la gelatina, prèviament hidratada. 
  5. Per a la sopa: coeu al forn els tomàquets a 200 ºC. En calent, tritureu-los amb el sucre i l’alfàbrega, reservant una mica del brou de la cocció per corregir la textura, que no ha de ser gaire líquida. Coleu-ho amb un colador xinès i deixeu que es refredi. 
  6. Per al sorbet (compreu-lo bo i fet): tempereu el iogurt i afegiu-hi sucre i glucosa. Escalfeu-ho fins a 65 ºC. Refredeu-ho i geleu-ho a la sorbetera. 
  7. Muntatge: en una copa, poseu-hi el tomàquet confitat; després, el puré, la gelatina, la sopa i, finalment, el sorbet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto