Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu les costelles de vedella fins aconseguir la forma desitjada, és a dir, netegeu l’os fins arribar a la part on hi ha més carn, de manera que les costelles quedin amb una forma més estètica. Reserveu-les. 
  2. Cremeu les pinyes al foc directe, i introduïu-les en oli de gira-sol excepte una, que heu de reservar en aigua. Tritureu l’aigua amb la pinya cremada i, d’altra banda, oli amb la resta de les pinyes cremades. Utilitzarem l’oli per marinar la carn, i l’aigua per coure l’albergínia. Introduïu la costella dins de l’oli i reserveu-ho a la nevera. 
  3. Talleu l’albergínia a rodanxes i, després, a quarts. Poseu-ho en una paella. Aneu-hi tirant l’aigua de carbó de pinya a poc a poc, fins que l’albergínia quedi cuita. 
  4. Marqueu la costella en una paella. Si cal, acabeu-la al forn. Finalitzeu el plat posant una mica de carbó d’albergínia (l’albergínia que hem cuit abans), uns trossets de carbassó passats per la paella i la costella col·locada en vertical.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto