Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Al morter, trinxem els alls i els tomàquets secs. Hi afegim un bon raig de salsa de soja, un bon raig d’oli d’oliva i la resta d’ingredients, i fem una pasta. Si no veiem clar com fer-ho, val més que demanem ajuda a un adult.
  2. Amb un pinzell, untem les costelles amb aquesta barreja.
  3. Pelem els moniatos i els tallem.
  4. Posem les costelles en una safata de forn, acompanyades dels moniatos. Hi aboquem l’aigua.
  5. Demanem a un adult que ens ajudi a coure-ho al forn, a 180 ºC, 1 hora, i ja ho tindrem a punt per servir.

El consell

  • Si ho prefereixes, aquesta carn també queda molt bé si la serveixes amb una mica d’arròs o amb un puré de patata o de carbassa. Una altra alternativa és substituir els moniatos per patata. Et quedarà un plat igual de bo i complet!
  • Aquesta recepta també et quedarà ben bona si la fas amb un altre tipus de carn. Pots preparar-la, per exemple, amb filet de porc. En aquest cas, la cocció serà més curta i en 30 minuts ja la tindràs a punt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Carn

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto