Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Al morter, trinxeu els alls i els tomàquets secs. Afegiu-hi un bon raig de salsa de soja, un bon raig d’oli d’oliva i la resta d’ingredients, i feu una pasta. Si no veieu clar com fer-ho, val més que demaneu ajuda a un adult.
  2. Amb un pinzell, unteu les costelles amb aquesta barreja.
  3. Peleu els moniatos i talleu-los.
  4. Poseu les costelles en una safata de forn, acompanyades dels moniatos. Aboqueu-hi l’aigua.
  5. Demaneu a un adult que us ajudi a coure-ho al forn, a 180 ºC, 1 h, i ja ho tindreu a punt per servir.

El consell

  • Si ho preferiu, aquesta carn també queda molt bé si la serviu amb una mica d’arròs o amb un puré de patata o de carbassa. Una altra alternativa és substituir els moniatos per patata. Us quedarà un plat igual de bo i complet!
  • Aquesta recepta també us quedarà ben bona si la feu amb un altre tipus de carn. Podeu preparar-la, per exemple, amb filet de porc. En aquest cas, la cocció serà més curta i en 30 min ja la tindreu a punt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto