Preparació
Preparació
- Al morter, trinxeu els alls i els tomàquets secs. Afegiu-hi un bon raig de salsa de soja, un bon raig d’oli d’oliva i la resta d’ingredients, i feu una pasta. Si no veieu clar com fer-ho, val més que demaneu ajuda a un adult.
- Amb un pinzell, unteu les costelles amb aquesta barreja.
- Peleu els moniatos i talleu-los.
- Poseu les costelles en una safata de forn, acompanyades dels moniatos. Aboqueu-hi l’aigua.
- Demaneu a un adult que us ajudi a coure-ho al forn, a 180 ºC, 1 h, i ja ho tindreu a punt per servir.
El consell
- Si ho preferiu, aquesta carn també queda molt bé si la serviu amb una mica d’arròs o amb un puré de patata o de carbassa. Una altra alternativa és substituir els moniatos per patata. Us quedarà un plat igual de bo i complet!
- Aquesta recepta també us quedarà ben bona si la feu amb un altre tipus de carn. Podeu preparar-la, per exemple, amb filet de porc. En aquest cas, la cocció serà més curta i en 30 min ja la tindreu a punt.