Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu les costelles de porc trossejades, amb les cebes i les pastanagues tallades a rodanxes.
  2. Salpebreu-ho i ruixeu-ho amb un raig d’oli d’oliva. Afegiu-hi també la branca de romaní i el sake.
  3. Poseu-ho al forn, a 190 ºC, 20 min, fins que la costella comenci a daurar-se.
  4. Afegiu-hi el suc i la pela ratllada de les taronges, i deixeu que s’evapori mentre es rosteix la carn, 30 min.
  5. Afegiu-hi la mel i deixeu que la costella es caramel·litzi, 20 min, sense deixar de girar-la de tant en tant.
  6. Torreu les ametlles al forn i serviu la costella amb les ametlles i els dàtils.
  7. Podeu saltar uns bastons de poma arrebossats amb sucre per acabar aquest plat de carn, o rostir les pomes (en aquest cas, feu servir poma reineta) i triturar-les fins a obtenir una compota.
     

CONSELL
Podeu apujar el forn els últims 20 min perquè la costella es caramel·litzi bé, o bé posar la safata de forn al foc perquè el líquid es redueixi i la costella s’impregni del caramel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto