Menús La Vanguardia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu les costelles de porc trossejades, amb les cebes i les pastanagues tallades a rodanxes.
  2. Salpebreu-ho i ruixeu-ho amb un raig d’oli d’oliva. Afegiu-hi també la branca de romaní i el sake.
  3. Poseu-ho al forn, a 190 ºC, 20 min, fins que la costella comenci a daurar-se.
  4. Afegiu-hi el suc i la pela ratllada de les taronges, i deixeu que s’evapori mentre es rosteix la carn, 30 min.
  5. Afegiu-hi la mel i deixeu que la costella es caramel·litzi, 20 min, sense deixar de girar-la de tant en tant.
  6. Torreu les ametlles al forn i serviu la costella amb les ametlles i els dàtils.
  7. Podeu saltar uns bastons de poma arrebossats amb sucre per acabar aquest plat de carn, o rostir les pomes (en aquest cas, feu servir poma reineta) i triturar-les fins a obtenir una compota.
     

CONSELL
Podeu apujar el forn els últims 20 min perquè la costella es caramel·litzi bé, o bé posar la safata de forn al foc perquè el líquid es redueixi i la costella s’impregni del caramel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto