Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu molt bé les patates i cuineu-les senceres i amb pell en aigua salada abundant, uns 10 min.
  2. Retireu-les, talleu-les a meitats i distribuïu-les a la barbacoa.
  3. Salpebreu les costelles de xai i incorporeu-les a la barbacoa. Espereu que agafin un color daurat i gireu-les; cuineu-les fins que estiguin daurades per tots dos costats.
  4. Gireu també les patates, quan estiguin daurades.
  5. Piqueu amb un ganivet les fulles de romaní i barregeu-les amb oli d'oliva.
  6. Serviu les costelles de xai amb les patates i l'oli de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: