Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu el costelló. Poseu-lo al foc suau amb les peres pelades amb l'oli d'oliva extra verge durant 2 hores, fins que es confiti. Un cop cuit, desosseu-lo en calent i torneu a salpebrar-lo. Guardeu el suc que s'ha desprès durant la cocció.
  2. Reduïu el suc al foc fins que tingui una consistència de caramel. Trieu les fulles de col i escaldeu-les amb aigua salada.
  3. Talleu la cansalada (sense la cotna) i fregiu-la amb el sagí fins que tingueu rostillons ben cruixents.
  4. Recupereu el costelló, talleu-lo i daureu-lo a la brasa o bé en una paella amb unes gotes d'oli. A part, saltegeu la col amb els rostillons. Poseu el costelló al plat i acompanyeu-lo amb unes tires de pera cuita i unes gotes del suc de la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto