Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó al bany maria foneu la cobertura amb la mantega, barregeu-ho i deixeu-ho refredar una mica. Bateu els ous amb els rovells fins que quedin muntats, afegiu-hi la farina tamisada amb una llengua i incorporeu-hi la xocolata fosa i temperada. Deixeu-ho reposar.
  2. Mentrestant, prepareu una crema d’espígol. Coeu les cireres amb la vainilla, el sucre i l’espígol 15 min a foc suau. Afegiu-hi la nata líquida i deixeu-ho reduir fins que la crema s’espesseixi lleugerament. Deixeu-la refredar a la nevera.
  3. Folreu uns motlles metàl·lics amb paper de forn i farciu-los de la preparació de xocolata. Poseu-los al forn durant 7-8 min a 200 ºC. Retireu-los, desemmotlleu-los i serviu-ho sobre una crema freda d’espígol. Podeu acompanyar-ho de gelat de xocolata i salsa de cacau. Per a la salsa prepareu un almívar amb 100 g de sucre i 135 ml d’aigua, afegiu-hi 90 g de cacau en pols i 75 ml de nata líquida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: