Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Primerament poseu un cassó al foc amb la llet, la nata i les beines de vainilla. Espereu que arrenqui el bull i retireu-ho del foc deixant-ho infusionar tapat 30 min. Ajunteu els rovells amb el sucre en un bol de vidre i aboqueu-hi la llet i la vainilla al damunt tot batent-ho enèrgicament.
  2. Per acabar-ho, ompliu els motlles refractants (que poden anar al forn) i col·loqueu-los en una plata de forn. Introduïu-los al forn preescalfat 40 min a 98 ºC. És vital per a aquesta elaboració que la temperatura no sobrepassi mai els 100 ºC. Si fos així, es tallaria la crema i no podríem aprofitar-ne el resultat. Podeu finalitzar aquesta elaboració cremant la crema amb una pala candent, posant-hi carquinyolis trinxats al damunt, amb neules trinxades, amb qualsevol sorbet o gelat al gust, barrejant-hi fruites de diversos orígens…

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto