Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Primerament poseu un cassó al foc amb la llet, la nata i les beines de vainilla. Espereu que arrenqui el bull i retireu-ho del foc deixant-ho infusionar tapat 30 min. Ajunteu els rovells amb el sucre en un bol de vidre i aboqueu-hi la llet i la vainilla al damunt tot batent-ho enèrgicament.
  2. Per acabar-ho, ompliu els motlles refractants (que poden anar al forn) i col·loqueu-los en una plata de forn. Introduïu-los al forn preescalfat 40 min a 98 ºC. És vital per a aquesta elaboració que la temperatura no sobrepassi mai els 100 ºC. Si fos així, es tallaria la crema i no podríem aprofitar-ne el resultat. Podeu finalitzar aquesta elaboració cremant la crema amb una pala candent, posant-hi carquinyolis trinxats al damunt, amb neules trinxades, amb qualsevol sorbet o gelat al gust, barrejant-hi fruites de diversos orígens…

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto