Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Primerament poseu un cassó al foc amb la llet, la nata i les beines de vainilla. Espereu que arrenqui el bull i retireu-ho del foc deixant-ho infusionar tapat 30 min. Ajunteu els rovells amb el sucre en un bol de vidre i aboqueu-hi la llet i la vainilla al damunt tot batent-ho enèrgicament.
  2. Per acabar-ho, ompliu els motlles refractants (que poden anar al forn) i col·loqueu-los en una plata de forn. Introduïu-los al forn preescalfat 40 min a 98 ºC. És vital per a aquesta elaboració que la temperatura no sobrepassi mai els 100 ºC. Si fos així, es tallaria la crema i no podríem aprofitar-ne el resultat. Podeu finalitzar aquesta elaboració cremant la crema amb una pala candent, posant-hi carquinyolis trinxats al damunt, amb neules trinxades, amb qualsevol sorbet o gelat al gust, barrejant-hi fruites de diversos orígens…

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto