Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Primerament poseu un cassó al foc amb la llet, la nata i les beines de vainilla. Espereu que arrenqui el bull i retireu-ho del foc deixant-ho infusionar tapat 30 min. Ajunteu els rovells amb el sucre en un bol de vidre i aboqueu-hi la llet i la vainilla al damunt tot batent-ho enèrgicament.
  2. Per acabar-ho, ompliu els motlles refractants (que poden anar al forn) i col·loqueu-los en una plata de forn. Introduïu-los al forn preescalfat 40 min a 98 ºC. És vital per a aquesta elaboració que la temperatura no sobrepassi mai els 100 ºC. Si fos així, es tallaria la crema i no podríem aprofitar-ne el resultat. Podeu finalitzar aquesta elaboració cremant la crema amb una pala candent, posant-hi carquinyolis trinxats al damunt, amb neules trinxades, amb qualsevol sorbet o gelat al gust, barrejant-hi fruites de diversos orígens…

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto