Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la llet a escalfar juntament amb la canyella i la llimona. Poseu els rovells d’ou i el sucre en una cassoleta i barregeu-ho molt bé amb una espàtula o una cullera de fusta. Afegiu-hi una mica de llet bullent, remeneu-ho bé i acabeu de posar-hi la resta de llet —només reserveu-ne una petita part—, tot remenant-ho amb la batedora a poc a poc. A continuació, afegiu-hi el midó passat per un colador i desfet amb una mica de la llet freda que heu reservat.
  2. Poseu la crema al foc, continueu remenant-la i quan comenci a bullir retireu-la immediatament del foc. Remeneu-la uns segons més i aboqueu-la a la safata en la qual la servirem a taula. Acompanyeu-la amb una neula o una galeta cruixent.
  3. Consell: si volguéssiu cremar-la, s’aconsella fer-ho uns minuts abans de servir-la a taula. Tireu-hi per sobre sucre i cremeu-lo amb una planxa de ferro roent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: