Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’oli a escalfar en una olla. Quan sigui calent, afegiu-hi els alls i la ceba picats, i daureu-los. 
  2. Afegiu-hi els frijoles i el brou vegetal (que sobresurti quatre dits per sobre de les mongetes), i deixeu-ho coure 1 h i 30 min. Saleu-ho.
  3. Un cop cuites les mongetes (depenent del tipus, trigaran més o menys), afegiu-hi una mica més brou, si cal, i tritureu-ho fins a obtenir una crema llisa. 
  4. Serviu la crema de frijoles amb una mica de nata de soja per sobre, coriandre, nachos i uns quants jalapeños.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: