Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: peleu la ceba i el porro. Talleu-los a tires fines. Sofregiu la ceba i el porro amb un raig d’oli sense que agafin color. Un cop cuits, afegiu-hi les patates pelades i tallades a làmines, deixeu-ho coure 2 min i afegiu-hi el brou de pollastre o vegetal. Deixeu-ho coure lentament durant 20 o 30 min i tapat.
  2. Tritureu-ho i rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi mentre ho tritureu l’oli d’oliva perquè emulsioni i, un cop sigui fred, afegiu-hi la crema de llet.
  3. Esmicoleu el bacallà i amaniu-lo amb oli verge extra, el coriandre picat i l’escalunya picada i escaldada uns quants segons en aigua bullent perquè perdi una mica la fortor.
  4. Col·loqueu al mig del plat una muntanyeta de bacallà, coroneu-la amb els germinats i les algues tallades a la juliana. Per acabar, serviu la crema al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: