Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé la carbassa, elimineu-ne totes les llavors i talleu-la.
  2. Emboliqueu la cabeça d’alls en paper de plata.
  3. Unteu una safata de forn amb oli d’oliva i poseu-hi els talls de carbassa; salpebreu-la i ruixeu-la amb més oli d’oliva. Afegiu-hi la cabeça d’alls i poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, 45 min, remenant-ho de tant en tant.
  4. Peleu la ceba, renteu el porro, piqueu-los finament i sofregiu-los en una cassola amb una mica de mantega i oli d’oliva, fins que estiguin translúcids.
  5. Afegiu-hi la carbassa, feu un tall a la cabeça d’alls per poder-ne extreure la polpa i afegiu-la-hi. Remeneu-ho i cobriu-ho amb el brou o l’aigua.
  6. Continueu la cocció 20 min i tritureu-ho amb una batedora. Passeu-ho per un colador xinès i torneu-ho a posar al foc. Afegiu-hi la meitat de la nata, feu que arrenqui el bull i rectifiqueu-ho de sal i pebre negre.
  7. Fregiu les trompetes de la mort.
  8. Serviu la crema de verdures amb un rajolí de nata i les trompetes de la mort cruixents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: