Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu en trossos petits el morro de porc i fregiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Quan estigui daurat, afegiu-hi mitja ceba i el tomàquet, tot ben trinxat. Ho sofregiu una mica i hi afegiu el xoriço i l’aigua. Ho assaoneu amb sal i ho deixeu bullir a foc lent durant 1 h.
  2. Peleu la patata i bulliu-la amb aigua i una mica de sal.
  3. Poseu els cigrons cuits, la patata bullida i el sofregit en una cassola. Ho deixeu bullir durant uns 5 min. Rectifiqueu-ho de sal i ho passeu tot per la batedora.
  4. Després ho passeu tot pel colador xinès i deixeu aquesta crema a la nevera perquè es refredi.
  5. Confiteu la resta de la ceba tallant-la a tires molt primes i posant-la en una paella amb una mica d'oli, a foc molt baix. S’ha de deixar fer, vigilant que no es cremi.
  6. Un cop confitada, hi afegiu la botifarra tallada a rodanxes i la deixeu uns segons fins que s’escalfi.
  7. La crema la serviu freda, i hi poseu per sobre la ceba i la botifarra calenta, ben escorreguda i sense barrejar-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Llegums

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto