Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu en trossos petits el morro de porc i fregiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Quan estigui daurat, afegiu-hi mitja ceba i el tomàquet, tot ben trinxat. Ho sofregiu una mica i hi afegiu el xoriço i l’aigua. Ho assaoneu amb sal i ho deixeu bullir a foc lent durant 1 h.
  2. Peleu la patata i bulliu-la amb aigua i una mica de sal.
  3. Poseu els cigrons cuits, la patata bullida i el sofregit en una cassola. Ho deixeu bullir durant uns 5 min. Rectifiqueu-ho de sal i ho passeu tot per la batedora.
  4. Després ho passeu tot pel colador xinès i deixeu aquesta crema a la nevera perquè es refredi.
  5. Confiteu la resta de la ceba tallant-la a tires molt primes i posant-la en una paella amb una mica d'oli, a foc molt baix. S’ha de deixar fer, vigilant que no es cremi.
  6. Un cop confitada, hi afegiu la botifarra tallada a rodanxes i la deixeu uns segons fins que s’escalfi.
  7. La crema la serviu freda, i hi poseu per sobre la ceba i la botifarra calenta, ben escorreguda i sense barrejar-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto