Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu en trossos petits el morro de porc i fregiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Quan estigui daurat, afegiu-hi mitja ceba i el tomàquet, tot ben trinxat. Ho sofregiu una mica i hi afegiu el xoriço i l’aigua. Ho assaoneu amb sal i ho deixeu bullir a foc lent durant 1 h.
  2. Peleu la patata i bulliu-la amb aigua i una mica de sal.
  3. Poseu els cigrons cuits, la patata bullida i el sofregit en una cassola. Ho deixeu bullir durant uns 5 min. Rectifiqueu-ho de sal i ho passeu tot per la batedora.
  4. Després ho passeu tot pel colador xinès i deixeu aquesta crema a la nevera perquè es refredi.
  5. Confiteu la resta de la ceba tallant-la a tires molt primes i posant-la en una paella amb una mica d'oli, a foc molt baix. S’ha de deixar fer, vigilant que no es cremi.
  6. Un cop confitada, hi afegiu la botifarra tallada a rodanxes i la deixeu uns segons fins que s’escalfi.
  7. La crema la serviu freda, i hi poseu per sobre la ceba i la botifarra calenta, ben escorreguda i sense barrejar-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto