Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crep: tritureu tots els ingredients junts amb una batedora.
  2. Poseu una paella antiadherent a escalfar, a foc baix, i afegiu-hi una mica de margarina; espereu que es fongui.
  3. Afegiu la massa de la crep a la paella i cuineu-la fins que no estigui líquida, gireu-la i cuineu-la 30 s.
  4. Per a la crema de xocolata: en un bol, barregeu el sucre de llustre i la Maizena. Poseu a bullir la llet i la nata de soja i, quan arrenqui el bull, aboqueu-hi el sucre i la Maizena. Feu coure la mescla 1 min i apagueu el foc.
  5. Afegiu-hi la xocolata i remeneu-ho fins que tot estigui ben fos. Afegiu-hi el Cointreau i el praliné, i emulsioneu-ho amb una batedora. Reserveu-ho a la nevera i feu-ho servir quan estigui ben fred.
  6. Poseu la crep en un plat, al mig afegiu-hi força crema de xocolata i enrotlleu-la bé per servir-la. Feu-ne dues per persona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27-28 mai

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto