Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella amb mantega i un raig d’oli sofregiu la ceba i els alls picats. A continuació, afegiu-hi el bacallà esqueixat i ben escorregut juntament amb el julivert picat. Deixeu-ho coure fins que deixi anar tota l’aigua.
  2. Seguidament, afegiu-hi la farina i deixeu-la coure uns segons perquè no quedin grumolls. A continuació, afegiu-hi la llet i la crema de llet calentes, i deixeu-ho coure lentament uns 10 min.
  3. Passeu-ho tot en un bol i tritureu-ho amb la batedora elèctrica fins a obtenir una pasta homogènia.
  4. Poseu-ho en una paella antiadherent i aneu-ho remenant amb una cullera de fusta fins que quedi ben lligat, és a dir, que la pasta es desprengui fàcilment de la paella.
  5. Deixeu reposar i refredar la pasta, i comenceu a fer la forma de les croquetes. Primer feu-ne boles, passeu-les per la farina, l’ou batut i, finalment, pel pa ratllat.
  6. Fregiu-les en oli abundant i molt calent. Les podeu servir al plat acompanyades d’amanida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29-30 abr

Festa Alícia't a Món Sant Benet

Durant el cap de setmana del 29 al 30 d’abril se celebra la cinquena edició d’Alícia’t...

21-30 abr

Dia de la Terra a Rubí

El 21 d’abril comença la celebració del Dia de la Terra a Rubí, i aquesta quarta edició...

01-30 abr

4t Festival Vívid

La Costa Brava acull, durant tot el mes d'abril, la 4a edició del festival Vívid, un mes d'experiències...

29-30 abr

Fira de la Maduixa

Com cada any per primavera, torna la Fira de la Maduixa a Sant Cebrià de Vallalta. Una oportunitat única...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto