Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la pinya a làmines ben fines amb la màquina de tallar embotits i col·loqueu-les sobre un paper de forn. Empolseu-les amb sucre de llustre i assequeu-les al forn 12 min a 160 ºC. Ja fora del forn i en calent, enrotlleu-les sobre si mateixes formant els cucurutxos. Reserveu-les en un lloc fresc.
  2. Hidrateu la mitja fulla de gelatina en aigua freda i escorreu-la. 
  3. Tritureu el 'micuit' amb la Thermomix a 80 ºC, amaniu-lo amb el vinagre i el pebre i dissoleu-hi la fulla de gelatina.
  4. Munteu les clares amb un punt de sal, ben fermes. Barregeu-les amb el 'micuit' arreglat de gust i deixeu-ho solidificar. 
  5. Ompliu una mànega de pastisseria amb la mousse de 'micuit' i ompliu-ne els cucurutxos. Serviu-les acompanyant-les amb un moscatell dolç blanc o una mançanilla ben freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto