Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la pinya a làmines ben fines amb la màquina de tallar embotits i col·loqueu-les sobre un paper de forn. Empolseu-les amb sucre de llustre i assequeu-les al forn 12 min a 160 ºC. Ja fora del forn i en calent, enrotlleu-les sobre si mateixes formant els cucurutxos. Reserveu-les en un lloc fresc.
  2. Hidrateu la mitja fulla de gelatina en aigua freda i escorreu-la. 
  3. Tritureu el 'micuit' amb la Thermomix a 80 ºC, amaniu-lo amb el vinagre i el pebre i dissoleu-hi la fulla de gelatina.
  4. Munteu les clares amb un punt de sal, ben fermes. Barregeu-les amb el 'micuit' arreglat de gust i deixeu-ho solidificar. 
  5. Ompliu una mànega de pastisseria amb la mousse de 'micuit' i ompliu-ne els cucurutxos. Serviu-les acompanyant-les amb un moscatell dolç blanc o una mançanilla ben freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto