Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la pinya a làmines ben fines amb la màquina de tallar embotits i col·loqueu-les sobre un paper de forn. Empolseu-les amb sucre de llustre i assequeu-les al forn 12 min a 160 ºC. Ja fora del forn i en calent, enrotlleu-les sobre si mateixes formant els cucurutxos. Reserveu-les en un lloc fresc.
  2. Hidrateu la mitja fulla de gelatina en aigua freda i escorreu-la. 
  3. Tritureu el 'micuit' amb la Thermomix a 80 ºC, amaniu-lo amb el vinagre i el pebre i dissoleu-hi la fulla de gelatina.
  4. Munteu les clares amb un punt de sal, ben fermes. Barregeu-les amb el 'micuit' arreglat de gust i deixeu-ho solidificar. 
  5. Ompliu una mànega de pastisseria amb la mousse de 'micuit' i ompliu-ne els cucurutxos. Serviu-les acompanyant-les amb un moscatell dolç blanc o una mançanilla ben freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto