Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180ºC.
  2. Passeu la farina pel sedàs juntament amb la goma xantana i el llevat. Berregeu-ho tot bé
  3. Bateu la mantega o margarina amb el sucre, a mà o a màquina.
  4. Afegiu-hi primer un ou, tot seguit una mica de farina de forma envolupant, després un altre ou i la resta de farina amb cura. Barregeu-ho suaument.
  5. Afegiu-hi l’essència de vainilla. Si bateu en excés la massa quedarà menys lleugera, i ha de tenir prou humitat per lliscar per la cullera amb facilitat. Si és molt densa, afegiu-hi 1 o 3 cullerades de líquid (aigua o llet).
  6. Distribuïu 50 g de massa en cada paperina de cupcake i afegiu-hi algunes gotes de xocolata blanca amb l’ajuda d’una cullereta, enfonsant-les suaument.
  7. Una vegada col·locada la massa, igualeu la superfície del cupcake.
  8. Per al xarop de llimona: prepareu un almívar bullint l’aigua amb el sucre i, una vegada fred, afegiu-hi el suc i la pela de llimona ratllada.
  9. Regueu amb amb 2-4 cullerades soperes cada cupcake, d’aquesta manera poden durar 5 dies si es tapen amb el topping.
  10. Per al topping blanc: passeu el sucre de llustre pel sedàs i afegiu-hi l’aigua. Si la consistència no us agrada, afegiu-hi més aigua. Decoreu els cupcakes amb el topping amb l’ajuda d’una cullera o una mànega de pastisseria.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: