Menús La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. En un bol, bateu els ous amb el sucre fins a emblanquir-los, és a dir, fins que es tornin blancs i escumosos.
  2. Desfeu la mantega uns segons al microones o en un cassó a foc baix.
  3. A la barreja d’ous i sucre, afegiu-hi la mantega fosa i la llet, i remeneu-ho bé amb les varetes.
  4. Quan sigui una massa homogènia, poseu-hi la farina barrejada amb el llevat químic, un tipus de llevat que els grans, normalment, coneixen amb el nom de Royal.
  5. Agafeu un motlle per fer magdalenes i, als foradets, poseu-hi papers de magdalena. Ompliu-los de massa i coeu-los al forn, a 180 ºC, 20 min.
  6. Per a la crema: en un bol, poseu la mantega pomada, és a dir, la mantega ben tova, que farà estona que teniu a temperatura ambient. Barregeu-la amb el sucre fins que augmenti de volum i afegiu-hi el formatge d’untar, procurant que no sigui fred. Ha de quedar una crema molt fina. Finalment, poseu-hi la melmelada de maduixa.
  7. Passats els 20 min de cocció, traieu les magdalenes i deixeu-les refredar.
  8. Poseu la crema en una mànega pastissera, un estri amb forma de con amb una boca, que s’omple de crema i serveix per fer decoracions sobre pastissos, abocar massa en motlles... Poseu-hi una boca amb una forma que us agradi i coroneu els cupcakes.

El consell

  • Si voleu, per sobre dels cupcakes hi podeu posar confits per decorar o perletes de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto