Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. En un bol, bateu els ous amb el sucre fins a emblanquir-los, és a dir, fins que es tornin blancs i escumosos.
  2. Desfeu la mantega uns segons al microones o en un cassó a foc baix.
  3. A la barreja d’ous i sucre, afegiu-hi la mantega fosa i la llet, i remeneu-ho bé amb les varetes.
  4. Quan sigui una massa homogènia, poseu-hi la farina barrejada amb el llevat químic, un tipus de llevat que els grans, normalment, coneixen amb el nom de Royal.
  5. Agafeu un motlle per fer magdalenes i, als foradets, poseu-hi papers de magdalena. Ompliu-los de massa i coeu-los al forn, a 180 ºC, 20 min.
  6. Per a la crema: en un bol, poseu la mantega pomada, és a dir, la mantega ben tova, que farà estona que teniu a temperatura ambient. Barregeu-la amb el sucre fins que augmenti de volum i afegiu-hi el formatge d’untar, procurant que no sigui fred. Ha de quedar una crema molt fina. Finalment, poseu-hi la melmelada de maduixa.
  7. Passats els 20 min de cocció, traieu les magdalenes i deixeu-les refredar.
  8. Poseu la crema en una mànega pastissera, un estri amb forma de con amb una boca, que s’omple de crema i serveix per fer decoracions sobre pastissos, abocar massa en motlles... Poseu-hi una boca amb una forma que us agradi i coroneu els cupcakes.

El consell

  • Si voleu, per sobre dels cupcakes hi podeu posar confits per decorar o perletes de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto