Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. En un bol, bateu els ous amb el sucre fins a emblanquir-los, és a dir, fins que es tornin blancs i escumosos.
  2. Desfeu la mantega uns segons al microones o en un cassó a foc baix.
  3. A la barreja d’ous i sucre, afegiu-hi la mantega fosa i la llet, i remeneu-ho bé amb les varetes.
  4. Quan sigui una massa homogènia, poseu-hi la farina barrejada amb el llevat químic, un tipus de llevat que els grans, normalment, coneixen amb el nom de Royal.
  5. Agafeu un motlle per fer magdalenes i, als foradets, poseu-hi papers de magdalena. Ompliu-los de massa i coeu-los al forn, a 180 ºC, 20 min.
  6. Per a la crema: en un bol, poseu la mantega pomada, és a dir, la mantega ben tova, que farà estona que teniu a temperatura ambient. Barregeu-la amb el sucre fins que augmenti de volum i afegiu-hi el formatge d’untar, procurant que no sigui fred. Ha de quedar una crema molt fina. Finalment, poseu-hi la melmelada de maduixa.
  7. Passats els 20 min de cocció, traieu les magdalenes i deixeu-les refredar.
  8. Poseu la crema en una mànega pastissera, un estri amb forma de con amb una boca, que s’omple de crema i serveix per fer decoracions sobre pastissos, abocar massa en motlles... Poseu-hi una boca amb una forma que us agradi i coroneu els cupcakes.

El consell

  • Si voleu, per sobre dels cupcakes hi podeu posar confits per decorar o perletes de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto