Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Aboqueu tots els ingredients al vas de la Thermomix i programeu 50 min, temperatura Varoma, velocitat 5.
  2. Col·loqueu el cistell sobre les seves quatre potes i, a sobre, la tapa perquè s'evapori i no esquitxi.
  3. Quan acabi el temps, aboqueu el dolç ràpidament en un pot de vidre i deixeu-ho refredar, en fer-ho agafarà la consistència adequada.
  4. Conserveu-ho a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: