Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Talleu el pollastre a làmines fines, un tipus de tall que, en cuina, anomenem a la juliana. Salpebreu-lo.
  2. Com sempre que feu anar els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella gran, poseu un raig d’oli i, quan sigui calent, salteu el pollastre fins a enrossir-lo. Reserveu-lo.
  3. Buideu el pebrot de llavors i talleu-lo a la juliana. Peleu i talleu la pastanaga a tires fines.
  4. A la paella del pollastre, afegint-hi una mica d’oli, salteu les verdures, a foc mitjà, uns 5 min. Salpebreu-les. Si queden una mica crues no passa res. Quan les tingueu a punt, reserveu-les.
  5. Talleu el peu dels xampinyons i els rentem. Talleu-los a làmines i coeu-los, a la paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli, fins que perdin l’aigua.
  6. Munteu el durum. Al centre, poseu el pollastre, les verdures i els xampinyons. A sobre, poseu-hi un tall de mozzarella. Emboliqueu-ho i passeu-ho per la paella, amb un raig d’oli, fins a enrossir-ho.
  7. Traieu-lo de la paella i talleu-lo per la meitat. Porteu-lo a taula amb un bol amb una mica de salsa de soja, per sucar-lo.

Ho sabies?

  • En turc, la paraula 'dürüm' significa ‘rotlle’. I aquest nom també és el d’un dels plats més coneguts de la seva cuina. Es tracta d’uns rotlles ben bons embolicats amb pa i que se solen farcir de diferents tipus de verdures i de carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto