Menús La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Talleu el pollastre a làmines fines, un tipus de tall que, en cuina, anomenem a la juliana. Salpebreu-lo.
  2. Com sempre que feu anar els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella gran, poseu un raig d’oli i, quan sigui calent, salteu el pollastre fins a enrossir-lo. Reserveu-lo.
  3. Buideu el pebrot de llavors i talleu-lo a la juliana. Peleu i talleu la pastanaga a tires fines.
  4. A la paella del pollastre, afegint-hi una mica d’oli, salteu les verdures, a foc mitjà, uns 5 min. Salpebreu-les. Si queden una mica crues no passa res. Quan les tingueu a punt, reserveu-les.
  5. Talleu el peu dels xampinyons i els rentem. Talleu-los a làmines i coeu-los, a la paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli, fins que perdin l’aigua.
  6. Munteu el durum. Al centre, poseu el pollastre, les verdures i els xampinyons. A sobre, poseu-hi un tall de mozzarella. Emboliqueu-ho i passeu-ho per la paella, amb un raig d’oli, fins a enrossir-ho.
  7. Traieu-lo de la paella i talleu-lo per la meitat. Porteu-lo a taula amb un bol amb una mica de salsa de soja, per sucar-lo.

Ho sabies?

  • En turc, la paraula 'dürüm' significa ‘rotlle’. I aquest nom també és el d’un dels plats més coneguts de la seva cuina. Es tracta d’uns rotlles ben bons embolicats amb pa i que se solen farcir de diferents tipus de verdures i de carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto