Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Tallem el pollastre a làmines fines, un tipus de tall que, en cuina, anomenem a la juliana. El salpebrem.
  2. Com sempre que fem anar els fogons, demanem ajuda a un adult. En una paella gran, posem un raig d’oli i, quan sigui calent, saltem el pollastre fins a enrossir-lo. El reservem.
  3. Buidem el pebrot de llavors i el tallem a la juliana. Pelem i tallem la pastanaga a tires fines.
  4. A la paella del pollastre, afegint-hi una mica d’oli, saltem les verdures, a foc mitjà, uns 5 minuts. Les salpebrem. Si queden una mica crues no passa res. Quan les tinguem a punt, les reservem.
  5. Tallem el peu dels xampinyons i els rentem. Els tallem a làmines i els coem, a la paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli, fins que perdin l’aigua.
  6. Muntem el durum. Al centre, posem el pollastre, les verdures i els xampinyons. A sobre, hi posem un tall de mozzarella. Ho emboliquem i ho passem per la paella, amb un raig d’oli, fins a enrossir-ho.
  7. El traiem de la paella i el tallem per la meitat. El portem a taula amb un bol amb una mica de salsa de soja, per sucar-lo.

Ho sabies?

  • En turc, la paraula dürüm significa ‘rotlle’. I aquest nom també és el d’un dels plats més coneguts de la seva cuina. Es tracta d’uns rotlles ben bons embolicats amb pa i que se solen farcir de diferents tipus de verdures i de carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Carn

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto