Què cuinar La Vanguardia

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

El cicle vol donar a conèixer les possibilitats gastronòmiques dels peixos menys coneguts

El cicle vol donar a conèixer les possibilitats gastronòmiques dels peixos menys coneguts FOTO Shutterstock

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què és una canana? Aquestes preguntes han inspirat el cicle de sopars 'Els oblidats', una iniciativa conjunta del Museu Marítim, el Norai, Cap a Mar (una petita empresa de la Barceloneta dedicada a la pesca de qualitat i de proximitat) i la revista CUINA, que comença el 30 de març al restaurant Norai, del Museu Marítim de Barcelona, i que, amb una sessió per mes, s’allargarà fins al 29 de juny.

Aquests àpats volen reivindicar el valor gastronòmic de peixos oblidats, tant als restaurants com a les peixateries. Per això, els assistents als sopars en sortireu amb la recepta dels plats que haureu menjat.

El calendari previst per als sopars és el següent:

  • 30 de març - la bròtola, el lluç desconegut
  • 19 d'abril - la rajada, la gran planejadora triangular
  • 18 de maig - la moixina, ens mengem el tauró
  • 29 de juny - Mix de peixets oblidats: canana, pota, gamba blanca (i altres)

PREU
30 €

MÉS INFORMACIÓ

Museu Marítim de Barcelona

Av. de les Drassanes s/n

Barcelona (Barcelonès)

93 342 99 20

www.mmb.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto