Què cuinar La Vanguardia

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

El cicle vol donar a conèixer les possibilitats gastronòmiques dels peixos menys coneguts

El cicle vol donar a conèixer les possibilitats gastronòmiques dels peixos menys coneguts FOTO Shutterstock

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què és una canana? Aquestes preguntes han inspirat el cicle de sopars 'Els oblidats', una iniciativa conjunta del Museu Marítim, el Norai, Cap a Mar (una petita empresa de la Barceloneta dedicada a la pesca de qualitat i de proximitat) i la revista CUINA, que comença el 30 de març al restaurant Norai, del Museu Marítim de Barcelona, i que, amb una sessió per mes, s’allargarà fins al 29 de juny.

Aquests àpats volen reivindicar el valor gastronòmic de peixos oblidats, tant als restaurants com a les peixateries. Per això, els assistents als sopars en sortireu amb la recepta dels plats que haureu menjat.

El calendari previst per als sopars és el següent:

  • 30 de març - la bròtola, el lluç desconegut
  • 19 d'abril - la rajada, la gran planejadora triangular
  • 18 de maig - la moixina, ens mengem el tauró
  • 29 de juny - Mix de peixets oblidats: canana, pota, gamba blanca (i altres)

PREU
30 €

MÉS INFORMACIÓ

Museu Marítim de Barcelona

Av. de les Drassanes s/n

Barcelona (Barcelonès)

93 342 99 20

www.mmb.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto