Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la poma a làmines. Dissoleu el sucre en el porto i poseu-lo a coure a foc mitjà.
  2. Aboqueu les làmines de poma a l’almívar i feu-lo coure uns quants minuts, la poma ha de quedar tova però no s’ha de desfer.
  3. Coleu la poma i espereu que es refredi. Haureu de tenir el fetge d’ànec ben fred per poder-lo tallar amb facilitat.
  4. Talleu-lo a daus i emboliqueu-los amb les làmines de poma. Disposeu els daus de poma sobre una làmina de silicona (Silpad). Introduïu la safata al forn, preescalfat a 200 ºC, i doneu-hi un cop de calor, perquè el foie perdi la fredor interna.
  5. Muntatge: col·loqueu el carquinyoli en la base, una mica d’enciam, l’embolic de foie i acabeu-ho amb una mica de salsa de porto.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto