Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la poma a làmines. Dissoleu el sucre en el porto i poseu-lo a coure a foc mitjà.
  2. Aboqueu les làmines de poma a l’almívar i feu-lo coure uns quants minuts, la poma ha de quedar tova però no s’ha de desfer.
  3. Coleu la poma i espereu que es refredi. Haureu de tenir el fetge d’ànec ben fred per poder-lo tallar amb facilitat.
  4. Talleu-lo a daus i emboliqueu-los amb les làmines de poma. Disposeu els daus de poma sobre una làmina de silicona (Silpad). Introduïu la safata al forn, preescalfat a 200 ºC, i doneu-hi un cop de calor, perquè el foie perdi la fredor interna.
  5. Muntatge: col·loqueu el carquinyoli en la base, una mica d’enciam, l’embolic de foie i acabeu-ho amb una mica de salsa de porto.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto