Què cuinar La Vanguardia

Enotast d'hivern 2017

Ampolla i copa de vi blanc envoltades de pàmpols

Ampolla i copa de vi blanc envoltades de pàmpols FOTO Thinkstock

El tast de vins organitzat per l’Ajuntament d’Alella del mes de febrer estarà dinamitzat per Arnau Marco, un reconegut i premiat sommelier que s’ha encarregat durant sis anys de la carta de vins del restaurant El Racó d’en Cesc de Barcelona. Durant el tast, els assistents podran gaudir dels vins Mas Pellisser Blanc i Negre, elaborats per Oriol Artigas, acompanyats d’embotits tradicionals del país.

L’Enotast és un cicle de trobades mensuals d’una hora per parlar sobre els vins de la DO Alella i tastar-los. En cada sessió es tasten dos vins adients a cada època de l’any, que s’acompanyen amb els productes gastronòmics de temporada que més s’ajusten als vinsLes trobades un preu de 7 euros i es fan a l’Oficina de Turisme d’Alella.

PREU
7 €

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Ajuntament d'Alella

Oficina de Turisme d'Alella

Riera Fosca, 2

08328 Alella (Maresme)

93 555 46 50

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 nov

Ruta 'Valls, assaboreix l'oli'

L’oli d’oliva, aliment sagrat a la Mediterrània antiga, també s’ha emprat des de temps...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

25 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto