Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Enotast de Pasqua 2017

Copes de vi blanc

Copes de vi blanc FOTO Thinkstock

Si vols gaudir de bons vins de la DO Alella, amb el taller Enotast de Pasqua pots maridar-los amb un dels productes estrella d'aquestes dates: la mona. A l'activitat d'aquest dissabte es farà una degustació dels vins dolços Penjat d'un fil (del celler de Can Roda) i Iaia Rosa (del celler Altrabanda); tot, acompanyat amb diferents xocolates. El tast estarà guiat per Eli Vidal, que ens ensenyarà a combinar dos dels sabors més dolços de la temporada. 

L'Enotast és un cicle de trobades mensuals d'una hora per parlar sobre els vins de la DO Alella i tastar-los. En cada sessió es tasten dos vins adients a cada època de l'any, que s'acompanyen amb els productes gastronòmics de temporada que més s'ajusten als vins. Les trobades tenen un preu de 7 €, es fan a l'Oficina de Turisme d'Alella i tenen el 'Mostast' com a germà petit, un taller gastronòmic pensat per a la quitxalla.

PREU
7 €

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Ajuntament d'Alella

Oficina de Turisme d'Alella

Riera Fosca, 2

08328 Alella (Maresme)

93 555 46 50

www.alella.cat/turisme

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: