Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les sardines deixant-hi el cap. Poseu-hi un xic de sal, enfarineu-les i fregiu-les lleugerament a foc alt en una paella perquè agafin color. Reserveu-les.
  2. Ratlleu la pell dels cítrics (taronja agra, aranja, llima i mandarina) sense prendre la part interior blanca i extraieu-ne el suc.
  3. Poseu una cassola al foc amb els sucs dels quatre cítrics i les ratlladures, el vi blanc, l'oli d'oliva verge extra, un polsim de sal i les herbes i espècies: el pebre blanc, el cardamom i la branca de farigola llimonera.
  4. Deixeu-ho coure a poc a poc durant, aproximadament, 10 min.
  5. Afegiu-hi les sardines, deixeu-ho coure 2 min més i apagueu el foc. Deixeu que es refredi i que reposi fins a l'endemà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: